maanantai 23. helmikuuta 2015

Day One 12.2.15

Tästä se lähti...(11.2)Herätys 3.00, Sämpylä matkaan ja taksin kyytiin kohti Helsingin lentokenttää.Terminaali 1, mitä pitäisi tehdä ensimmäiseksi ? Check-In, laukkujen luovutus, turvatarkastus ja sitten odottelemaan portille 12.


Lento lähti 6.10, aamupalaksi suklaakroisanttia ja kahvia pukumiehien tarjoilemana. 
Tottakai me opimme jotain saksan lennolla. AUF! - open.
Münchenin lentokentällä vaihto, juoksu aivan toiseen päähän kenttää ja odottelemaan lähtöä. Koneessa, LISÄÄ CROISANTTIA, ah !

Bilbaon lentokentälle saavuttuamme, haimme laukut sujuvasti, ja sen jälkeen mikään ei mennytkään niin sujuvasti. Ei päästy ulos koko rakennuksesta, ja lentokentän työntekijät eivät tietenkään puhuneet englantia...Hetken luultiin ettei henkilökuntakaan tiedä mistä pääsee ulos, kun kaikki osoittelee eri suuntiin. No, seurattiin jotain toista miestä, joka pääsi sieltä loukusta ulos. Löydettiin heti oikea bussi mihin mennä....kuski ei tosin puhunut myöskään englantia, hyh ei tietenkään, pois se minusta! Bussimatka kesti noin puolisen tuntia, ellei enemmänkin. Odottelimme San Sebastianin pää bussipysäkeillä Felipeä, joka ei halunnut tuntomerkkejä meistä, että löytäisi helpommin, eikä mekään tiedetty miltä tämä mies näyttää.

Myöhemmin joku mies kaahasi rajusti bussin paikalle, ja tööttäili meille. Hän esitteli itsensä Felipeksi, pussaten pärstän molemmille puolille. Hypsimme kyytiin. :) 

Kun päästiin kämpille, ensivaikutelma oli eksoottinen. Olohuone ja keittiö sisälti oksia katossa. Meille näytettiin meidän huoneet, emmekä kerenneet edes purkaa laukkujamme varsinaisesti kokonaan, kun Felipe halusi viedä meidät kävelylle "lähiympäristöön". Olimme olleet vasta tunnin paikanpäällä, kun meitä vietiin kevyelle 8km lenkille armotonta vauhtia. Koko lenkki oli erittäin jyrkkää mäkeä ylös ja alas. Tämmöisiä mäkiä ei suomesta edes löytyisi. Kaikki 90 asteen kulmassa! Ei kävelty kivuttomasti viikkoon. Lenkkimme näin muuten, oli upea. Se sisälti mm. juustotilan, siideritalon, vanhan kirkon kylän yllä ja hurjasti pihapeltoja, mistä löytyi jos jonkinmoista elikkoa.

Tässä kuvia kirkolta...

Krista tarpoo kirkolle

Linnea lintassa

Ja tässä kuvia juustotilalta...
Ja lopuksi lenkiltä...
Lenkin jälkeen suoraan petiin, ja pienet 13 tunnin nokoset.

ps. sivut saattaa päivittyä kuvilla vähän väliä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti