torstai 26. helmikuuta 2015

Day Six 17.2.15

Tiistai, viimeinen luppopäivä ennen ensimmäista virallista päivää töissä Salesianos Urnietan koulussa. Tänään Felipe lähtisi kahdeksi viikoksi Kanadaan.

Sateinen päivä vähän kylmempikin. Ei viitsittäisi lähteä ulos kävelemään. Ehkä kauppaan ostamaan jotain syötävää. Vähän elokuva mussutettavaa.

Felipen tyttöystävä Laura tuli käymään ja vietimme sen osan aikaa melkein kokonaan huoneessamme muokaten valokuvia ja chättäilemässä. Hirveä nälkä kurni vatsassa mutta ei viitsitty mennä häiritsemään keittioon näitä kahta. Odotettiin ja kirvattiin itseksemme kunnes tuli siestan aika ja nämä menivät nukkumaan Felipen huoneeseen. VIHDOIN..ruokaa. Mitäpä muutakaan tämäkin olisi kuin persikkakanaa :)


Rupesimme jo ihmettelemään kun kello alkoi olla kahdeksan illalla etteikö Felipe olekkaan lähdössä, sillä luulisi, että Kanadaan lähtevä olisi jo aikaisin aamulla lähdössä, mutta ei. Felipe ja Laura katosivat jonkun ajan päästä johonkin ja tulivat illemmalla takaisin matkalaukkujen kanssa. NYTKO se vasta alkaa kunnolla pakkaamaan ? No eipä ollut meidän huoli.

Lopulta Felipe ja Laura olivat lähteneet ja rupesimme katsomaan Mulan 2 :D Mussutettavien kera. Ilta oli leffan jälkeen jo aika pitkällä ja aamulla pitäisi herätä 8.00. Joten menimme siis vain nukkumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti