tiistai 24. helmikuuta 2015

Day Two 13.2.15

Toinen päivä, käytiin tutustumassa kouluun ja sen ihmisiin, sekä käytiin tutkimassa hieman san sebastiania. Perjantai, joten myös karnevaalit alkaa.

Felipe saattoi meidät koululle. n 500 metrin ylämäki Salesianos urnietan kouluun. Heti ensimmäisenä huomataan että kukaan ei puhu englantia. Edes englannin opettajat. Pari sanaa sinne tänne. Tutustuttiin lopulta meidän ohjaajaan Maijaleenaan joka osasi oikeastaan vain perusenglannin. Hän vei meitä ympäri koulun ja saatiin huomata että jokaiseen oveen tarvitaan avain. MYOS vessaan. Eli käyppä kysymässa joltain että voiko tämä tulla avaamaan vessan jos on vaikka kakkahätä. Koulussa oli myös erikseen oma kirkko, koska koulu on kirkollinen ja kuulemma ainut koulu erikoistunut painoviestintään. Meidän tilat ovat alakerrassa johon joka aamu tulemme klo 9 ja voimme lähteä klo 14. Eli eipä tämä kovin rankka jakso taida tulla olemaan ;P

Kierroksen jälkeen lähdimme kävelemään takaisin kämpille kaupan kautta. Teimme ruokaa ja ruuan jälkeen Felipe näytti meille miten pääsemme kulkemaan bussilla San Sebastianiin ja takaisin. Bussi maksoi naurettavat 1,63 e, eli tulemme siis ramppaamaan siellä ja takaisin.

San Sebastianissa Felipe näytti meille ensimmäisenä surffareiden hiekkarannan ja kaupungin vanhan puoliskon. Siirryttyämme uudelle puoliskolle kävimme parissa kaupassa ja yritettiin etsiä meille nettiä kämpille. Törmasimme myös karnevaaleihin ja näimme kulkueen vanhoja miehiä pukeutuneena sairaanhoitajiksi. Ja sen perässä tuli trumpettikulkue. Oli hullua ! Nähtiin myös pari muutakin kulkuetta asusteineen ja musiikkeineen. Bongattiin myös heti pari ruokapaikkaa missä varmasti tullaan käymään. Tässä aluksi muutama kuva surffirannasta ja muista yllämainituista..


Kuvia Wanhasta kaupungista...

Kuvia keskustan sydämmestä...

Illan päätteeksi nähtiin todella iso ja hienosti valaistettu kirkko, jossa sitten myos vierailtiin. Se oli varmaankin auki karnevaalien kunniaksi. Siellä vietettiinkin tovi kuvaillessa.

Tämän kaiken jälkeen löysimme tiemme takaisin bussipysäkille ja takaisin Urnietaan.

Kuvia kirkosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti