torstai 26. maaliskuuta 2015

Day Thirty 13.3.15

PERJANTAI KOLMASTOISTA ! HUI ! Eipä ollut aurinkoistakaan, koulussa opiskeijat jotka olivat mukana tässä paitahommassa, tulivat katselemaan vaihtoehtoja ja keskustelivat keskenään kovatsi espanjaksi Louisin kanssa, minkä he voivat ottaa värien kannalta, yksivärinen? Minkä värinen paita ? Monivärinen ? Meille se oli ns. Vaikea tehtävä sen kannalta, että emme tienneet teettävätkö he paidat jossain vai tekevätkö kenties itse? Joten teimme monta vaihtoehtoa josta he voisivat sitten valita ja miettiä keskenään. Lopulta he taisivat tulla jonkinlaiseen lopputulokseen ja pieni vastarinnankiiski kun olen niin päätin kuitenkin tehdä yhden mustan paidan vaihtoehdon, vaikka sanottiin että ei mielellään mustaa sillä se on tumma ja synkkä väri. Se kuitenkin haluttiin paperille ja kai he menivät taas keskustelemaan asiasta jonnekin ylemmälle taholle.


Päivä jatkui ja jatkui ja me muokkasimme kuvia, niin kuin joka päivä. Kun pääsimme vihdoin kämpille oli tarkoituksena värjätä Kristan hiukset. Pari päivää aikaisemmin oli punainen päähän pistetty ja nyt olisi ruskeiden latvojen vuoro ja minä tietenkin aivan paniikissa kun joutuisin auttamaan, enhän minä nyt mitään hombreombrehömbre hiuksia osaa värjätä kun hädin tuskin muutenkaan kokopäitä, en minä värjää hiuksia jestas ! Olin sitten skeptinen koko värinkin suhteen, mutta lopulta istuimmekin molemmat vessan lattialla sekoittamassa väriä margariinipurkkiin… Tämäkin johtui siitä, että emme uskaltaneet ottaa mitään kulhoa Felipeltä sotkettavaksi, joten tyhjensimme pienen osan rasvapurkista ja pestynä se kävi sitten ihan hyvin tähän hommaan.

Felipe ilmestyi takaisin kämpillekkin jossain vaiheessa meidän hiusprojektia ja vissiinkin tarvitsi jotain vessasta joten tunki itsensä sinne ja katsoi meitä hölmösti kun molemmat yhden pään kimpussa hiusvärin kanssa, otti jotain ja lähti pois :D


Koko projektin jälkeen, pistimme elokuvan pyörimään, joka sattui olemaan KING KONG. ja värinpesun jälkeen kaupan kautta jatkamaan elokuvaa. Ostimme pari elokuvaolutta näin perjantain kunniaksi. Krista pääti ostaa Desperados olutta, joka sattui olemaan Tequila olut ? Kyseinen olut oli kuulemma ranskalaista olutta ja että he juovat sitä todella paljon ranskassa. Krista ei tykännyt siitä ja minä sitten join pullon loppuun, ei se ihan hirveää ollut, mutta ei sitä kyllä pystyisi enempää yhden pullon jälkeen juomaan, oli sen verran hassun ja makean makuista.
 Illan mittaan päätimme mennä ulos ”etupihalle” istuskelemaan ja kokeilemaan josko samuli ja antti tulisi luoksemme syömään vähän gourmee ruokaa, mitä krista oli kaupasta ostanut. Antti saapuikin paikalle, mutta samulia ei näkynyt. Sen sijaan kolmas ystävämme Sbamppa saapui paikalle ! Siinä sitten istuskelimme ja Krista syötteli kamuja. Kun ruoka oli loppu, menimme takaisin sisälle ja iltapalan kautta nukkumaan …


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti