keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Day Twelve 23.2.15

Maanantai taas ja kouluun siis. 9-14, ei mitään ihmeellistä, edellisten hommien, esitteiden ja flyerieden tekoa ja tulostusta. Jos jotain korjattavaa niin sitten korjataan, yleensä korjattavat liittyy teksteihin, joka taas ei ole meidän asia, kun emme kieltä osaa. Ne virheet eivät siis ole meidän. Noh, nyt kun on sadellut aikamoisen paljon eikä meillä sateenvarjoa ole ollut niin ajattelimme että nyt lähdetään ja hankitaan sellainen San Sebastianista. Sieltä saisi kuulemma paljon halvemmalla kuin Urnietasta.

Kävelimme koulusta kämpille ja söimme nopeasti jotain. Emme olleet satavarma bussin tulosta joten lähdimme niin että kerkeisimme ruokkia Antin ja Samulin ja menimme sitten bussipysäkille odottelemaan. Olimme ensimmäiset pysäkillä ja jäimme odottelemaan bussia. Kun bussi lopulta saapui, tuli ongelmia bussiin menon kanssa kun yritimme olla kohteliaita ja antaa muiden mennä ensin, kun nämä rupesivat vaatimaan että kun olemme tulleet ensin niin me menemme ensin myös bussiin. Mitä tämä on, ei suomessa vaan näin tehdä :D Ihan sama kuka on tullut ensin niin yritetään rynnätä ensimmäisenä että pääset istumaan. No kuitenkin bussikuski sitten vähän suutahti ja rupesi huutamaan espanjaksi jotain ja sitten naiset menivät bussiin sisään.

Bussi maksaisi 3.30 kahdelta ihmiseltä, mutta meillä ei ollut hiluja, vain 10 euron seteli. Päästyämme istumaan huomasimme että bussikuski oli vetänyt 2 euroa välistä. Suututtihan se ja muutenkin kuski oli ollut töykeä aina. Mutta pelkäsimme mennä valittamaan asiasta koska kuski ei olisi ymmärtänyt ja olisi ehkä syyttänyt meitä valehtelusta, joten annoimme asian olla. Sitä sitten vain kiroiltiin itseksemme.

Päästyämme päätepysäkille San Sebastianiin, mietimme taas että minne lähtisimme kulkemaan, mistä löytyisi kenkiä ja sateenvarjoja ? Ei mitään hajua. Joten se oli vain lähdettävä etsimään. Kyllähän siinä tuli harhailtuakin hiukan, mutta huomasimme lopulta olevamme vanhan kaupungin alueella jonka Felipe meille ensimmäiseksi näytti. Huomasimme söpön pikku kaupan jossa oli sateenvarjoja ja tennareita. Niissä ei lukenut hintaa joten menimme vain kysymään naiselta kassalla. Hän ei puhunut englantia joten lopulta kirjoitti hinnan paperille. 3.50. No ei ollut kallis sateenvarjo, ostimme sen.

Sitten olisi vain aika etsiä Kristalle kengät. Niitä tulimme täältä hakemaan. Mutta huomasimme myös söpöjä tuliais härpäke kauppoja jossa oli aivan pakko käydä. Niissä käytiin parissa erilaisesa. Niitä oli aika monta ja niissä oli maksupolitiikka aina minimi mikä pitää olla, että voi maksaa kortilla. Jestas. Olisipa ollut käteistä mukana.

Matkallamme huomasimme myös seinissä graffiteja, ja maalauksia joihin emme aiemmin kiinnittäneet huomiota. Niitä oltiin yritetty myös peittää aika huonolla vaivannäöllä. Kävelimme ympäri kaupunkia yrittäessämme etsiä jonkunnäkoista kenkäkauppaa, missä olisi kohtuullisenhintaisia kenkiä. Eksyimme myös vahingossa johonkin todella hienojen rouvien kauppaan, missä haisi kallis hajuvesi ja turkiksia näkyi joka puolella. Ajattelimme että joo, ehkäpä täältä ei löydy meille mitään ja lähdimme äkkiä pois..


Aloimme jo epäilemään ettemme loydä mitään kauppaa, ja satoikin aija rajusti. Onneksi saimme jo matkamme alussa sateenvarjon. Sen varassa kävelimme ja etsimme KUNNES, yksi kauppa täynnä nuorekkaita kenkiä tarttui silmiimme ja siellä oli paljon ihania kenkiä, ja vieläpä hyvään hintaan ! Olisipa laukussa tilaa ja rahaa tilillä niin olisi lähtenyt paritkin kengät mukaan.. Krista sai uudet kenkänsä ja me pääsimme suunnistamaan takaisin bussipysäkille, ja sitten kämpille simpsoneiden pariin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti