keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Day Twentyfive 8.3.15

Sunnuntai...Tänään on se minun onnenpäivä! Yksi lapsuuden unelmista tulee todeksi! Onneksi uskalsin lähteä tälle reissulla, olisin muuten jäänyt paljosta paitsi! Ja mikä tuuri, että FC Barcelonalla on peli silloin, kun me olemme täällä! Juuso kävi viikkoa ennen peliä varaamassa meille liput. Jännitin itseni ihan kramppiin ja olisi tehnyt mieli kiljua koko se matka, kun oltiin menossa Camp Nouun!!!! No, palaan hieman taaksepäin vielä.

Syötiin Linnean kanssa yhdet paahtoleivät, ja Juuso ei sitä kyennyt edes syömään.... Kuulema tulee ylös :D Ei siinä, mitäs meni baariin illalla. Linnea jäi kotiin suihkuun ja pakkailemaan ostoksiaan. Minä ja Juuso jatkettiin metrolle ihan into piukeana.

Huomattiin hyvin nopeasti, että metro oli ihan täynnä...Ja joka vaihdon jälkeen tuli juniin enemmän ja enemmän fcb:n vaatteissa olevaa porukkaa. Jännitys kasvaa koko ajan, ja inhottavinta oli se, että jouduttiin kerran odottamaan uutta junaa, kun meidän kohdalle ensin osunut juna oli liian täynnä. Kun vihdoin päästiin yhteen VÄHÄN tyhjempään junaan, olin niin pieni, ettei minua näkynyt ihmismassan keskeltä, jouduin aika monta kertaa jyrätyksi. Ja olin niiiin lytyssä siellä hikisten miesten välissä. Juuso nauroi koko matkan ja yritti samalla olla yökkimättä.

Kun päästiin ulos niistä junista, ja pimeistä tunneleista, saavuttiin kadulle, josta näki Camp Noun jo kaukaa! Hauskin mitä siellä näin, oli yksi kokonainen perhe, joka oli pukeutunut päivään sopivasti! :)

Mentiin ihan ensimmäisenä etsimään alueelta FC Barcelonan oma megastore. Ja löydettiin! Se oli kahdessa kerroksessa oleva kauppa jossa myytiin lähinnä vaatteita, palloja ja tuliaisia. Juuso arpoi pitkään Neymarin ja Messin paidan välillä. Sanoin, että todellakin ostat Messin paidan, ja hän suostui sovittamaan sitä, ja totesi lopuksi olevansa liian massaihminen jos ostaa sen. Joten Juuso nyt sitten lopulta päätyi siihen Neymarin paitaan, jolle nauroin myöhemmin peliä katsoessani, sillä koko mies ei ollut edes kentällä pelaamassa :D Juuso itki koko pelin ajan :D


Meillä oli hieman vaikeuksia paidan oston jälkeen löytää meidän omalle portille. Kierrettiin stadionia ympäri ties mitenkä pitkälti ja Juuso paniikissa kysyy jokaiselta vastaantulijalta, vaikka jo sitä aikaisempi sanoi minne suuntaan, ja sitä aikaisempi, ja sitä aikaisempi. Rupesi jo pinna kiristymään siinä vaiheessa, niin juostiin loppumatka ja löydettiin portti, mutta ei oikeaa porttia sisäpuolella, mistä päästäisiin omille penkeille. Kysyttiin sitten jokaiselta työntekijältäkin :D Joku mies tuli ihan näyttämään meille penkit, ONNEKSI. Meidän vieressä istuva nainen kysyi meiltä, että onko ensimmäinen kerta täällä, olisi tehnyt mieli vastata että miltä näyttää :D 


Mutta se fiilis, kun tultiin rakennuksen sisältä siihen ovelle, mistä näkee kentän....se oli uskomaton! Se valo mikä häikäisi, ei sattunut kumminkaan silmiin, oltiin niin innoissaan, ja se hikisen miehen haju, ja iso meteli mikä lähti niistä ihmisistä oli niin paljon enemmän kun unelma siinä vaiheessa! Hyvä ettei ovelle pyörtynyt! Siellä oli niin paljon porukkaa, etten ole varmaan koskaan nähnyt samassa paikassa nuin paljoa! Ihan kun olisi unessa! Ainut mitä molemmat sanoivat siinä ovensuussa samaan aikaan oli WAU. Kun päästiin penkeille, oltiin vieläkin hiljaa hämmennyksestä, ja pitkään. 


Kun vihdoin saatiin jotain sanotuksi, oli ensimmäinen keskustelu tämä:
-IHAN KUN OLISI HARRY POTTERIN HUISPAUSTA MENTY KATTOMAAN! 
-NIIMPÄ!!!!
Peli oli ihan uskomattoman hienoa katsottavaa! Vieressä istuvan naisen poika oli myös mukana, hänellä oli Messin paita päällä, ja en voinut olla hymyilemättä, kun pieni poika joka kerta huusi Messiä, kun sai pallon, -joka ikinen kerta-. Se oli aika suloinen poika :) Peli päättyi 6-1 fcb:n voittoon (daaaa).  Yleisössä oli tietty porukka, joka laulatti yleisöä ihan soittimien kera pelin puoleenväliin saakka, ja tehtiin aaltojakin! Se näytti niiiiin upealle niin isossa mittakaavassa, aina, kun aalto tuli kohdalle, porukka alkoi tömistämään, ja nousi seisomaan nostaen kädet ylös. Minäkin olisin tömistänyt, mutten istuimeltani ylttänyt maahan :D -hobbit-

Pelin jälkeen käytiin uudestaan megastoressa, sillä minunkin oli pakko saada oma paitani sieltä pois! Kauppa oli ihan tukossa, kaikki menivät pelin jälkeen ostoksille. löydettiin sieltä suomalaisiakin! Ostin FC Barcelonan verkkatakin! Se on IHANA! Pidin sitä päälläni koko paluumatkan! 

Kotimatka meni hymyillessä :D Kun tultiin kotiin, siellä oli vain Linnea. Ajattelin, että nyt mennään samantien jonnekkin, kerta Linnea ei ole käynyt missään tälle päivälle. 

Me suunnattiin ison puiston päätyyn, missä oli eläintarha. Juuso sanoi, että sieltä löytäisi aika halvan eläinpuiston, ja me mentiin. Liput maksoi 19 euroa, eli, Juuso oli oikeassa :D. Meillä tosin oli tunti aikaa kiertää koko puisto, sillä sitten, puisto sulkeutuisi. Ajateltiin että nooh, ripsakkaan kun kierretään, niin hyvin keretään. Ei myö keretty :D


Puisto oli valtava! siellä oli niiin paljon kaikkea! Mentiin eka lintujen luo, missä oli pari valtavaa papukaijjaa, jotka huusivat kuin syötävät!


Sitten nähtiin hiekkakenttä, mikä oli täynnä mangusteja! Ne oli niin söpöjä, ja juoksi ihan hullun lujaa!


OIOIOIOIOI minun lemppari, oli pingviini aituu, ja allas, minkä sisälle päästiin katsomaan pienestä sisärakennuksesta, ja sain ihanan videon yhdestä pinkusta, joka kiinnostui minun kamerastani :)


Nähtiin paljon hirvieläimiä, sarvikuono, karhuja, leijonia, jaguaari ja pari gepardia jne :)

Eläintarha oli kunnon labyrintti, kun tuli kuulutuksia siitä, että tarha menee kiinni, ja pitäisi poistua, ei osattu enää pois :D Se oli hirveää, etsittiin uloskäyntiä yli puoli tuntia. Ja kun löydettiin porteille, niin ei osattu ulos niistä. Hyvin pyyhkii :))

Kun päästiin ulos, mentiin puiston läpi, ja pysähdyttiin hetkeksi tielle, sillä kuultiin aivan ihanaa musiikkia. Kaksi miestä, kitara, banjo ja tamburiini. Mentiin heidän luokseen istumaan nurmikolle, ja juteltiin heidän naispuolisen seuralaisensa kanssa. Hän kertoi hieman puistosta, ja miehistä, jotka soittivat. Nainen itse on Italiasta, ja on täällä opiskelemassa. Oli ihanaa vain kuunnella niin uskomattoman hyvää musiikkia, ja laulua ja katsella ympärille. 

Ennen nukkumaanmenoa käytiin syömässä jossain hesburgerin ja Subwayn välimaasto paikassa, ja jätskillä :) Eteen hyppi koko ajan sisäänheittäjiä, jotka yrittivät onkia meitä baareihin ja ravintoloihin. Yksi osasi jopa sanoa -suomi perkele- :D Ne muut olivat hieman ärsyttäviä, ja Juusolla paloikin pian kiinni heihin :D Oli mukava päivä!

-öitä- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti