torstai 26. maaliskuuta 2015

Day Twentynine 12.3.15

Torsssssstaiii, lämmin jatkuu, wuhuu !  Sempä verran tästä päivästä taas muistankin… :D Nojuu olimme koulussa/töissä, kirimme blogia, viimeistelimme ja suunnittelimme paitoja ja muokkailtiin barceloonasta otettuja kuvia.
Koulun jälkeen kävelimme kämpille ja rupesimme tekemään ruokaa, nyt en muista mitä ruokaa, mutta luultavasti joko persikka- tai kookoskanaa riisillä. Krista avasi keittiössä olevan parvekkeen oven ja huuteli sieltä kissoille naapurissa, kyseisille samulille ja antille. Krista kokeile josko kissat kuulisivat ja tulisivat parvekkeen alle syömään raksuja, ehkä vähän ylimääräistä jäänyttä kanaa… Ja kappas kummaa nehän kuulivat ja tulivatkin alle mussuttamaan ruokaa ! Siinä sitten katselimme ja Krista hössötti kissoille niin kuin vauvoille ja ne jatkoivat syömistä. Minä katselin vierestä ja nautin auringon lämmöstä ja välillä katselin ruokaa, jos se ei vaikka palaisi pohjaan.


Tavalliseen tapaan söimme ruoan elokuvan parissa ja luultavasti jos oikein muistan kävimme tämän jälkeen kaupassa ja vain olimme koko päivän ? Eihän näitä voi enää muistaa……

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti