perjantai 13. maaliskuuta 2015

Day Twentyone 4.3.15

Koululla aamu meni taas aikaisempien töitten viimeistelyssä. Meillä meni ehkä noin tunti tai kaksi, ja huomattiin, ettei meillä ole enää mitään hommia roikkumassa. Mutta eipä meillä näytä olevan opettajaakaan. Kysyttiin toiselta opettajalta, missä meidän Louise (?) on, niin sanoi, että käy etsimässä, ja ihan tosissaan lähti juoksemaan koulua ympäri, ja palasi kymmenen minuutin päästä meidän luokse.  Sanoi ettei ole koko opettajaa olemassa tällä hetkellä näitten seinien sisällä, kysyttiin sitten, että onko hänellä tietoa meidän hommista, ja vastasi ettei todellakaan ole. Kysyttiin vielä, että olisiko hän nähnyt Maijaleenaa jossain, että kysyttäisiin häneltä hommia, sitten opettaja kertoi lähtevänsä katsomaan. Hän poistui jo toista kertaa juoksemaan koulua ympäri vain etsiäkseen meille yhtä opettajaa. Hän palasi vartin päästä, ja kertoi että hänellä on tunti menossa. Meillä on nyt sitten kuulemma vapaa-aikaa.

Ajattelimme käydä vähän tutkailemassa tätä koulua, kerta nyt siihen olisi aikaakin. Räpsittiin kuvia koulun pihasta, ja käytävistä, jotka muistuttavat huomattavasti Harry Potter elokuvista tuttua koulua, Tylypahkaa. Pitkät käytävät isoilla katosta roikkuvilla lipuilla ja esitteillä, paljon  vihreää ja isoja pylväitä. Täma koulu tosissaan on ihan mielettömän kaunis, ja kyllä kelpaisi opiskella tämmöisessä pidempäänkin.
Koululla on myös oma kirkko, jota emme ole tosin sisältä nähneetkään...


Kyllä me kerettiin iltapäivästä tunti tehdä ihan töitäkin, kun meidän oma opettaja palasi takaisin. Saatiin kerralla sitten viikoksi töitä. Ja hyvä niin, eipähän tule tylsää heti. Ollaan kaduilla nähty kaikkialla niitä esitteitä ja julisteita, joita me olemme nyt uusineet. Eli tiedetään nyt miten laajalle alueelle meidän työt tulee esille. Harmi vaan, ettei itse sitten nähdä niitä, kun ne on ripustettu kaduille ja kauppojen seinille :( Se on aina ihan mahtava fiilis nähdä oma työ jossain muualla, kun koulun sisällä. Nyt menee hirveän tunteelliseksi, mutta olen onnellinen, sillä olen löytänyt oman alani, TÄMÄ tosiaan on se mun juttu! Nyt kaikki viimestään erottaa blogista, että kuka kirjoittaa mitkäkin tekstit, kun minä täällä fiilistelen. Linnealla on paljon luettavaa, kun huomaa miten tämäkin teksti karkasi hassusti :D On se jännä.

Takaisin asiaan.

Käytiin iltapäivästä taas lenkillä :) ...sateessa ja myrskyssä. Noh, eipä tarvinnut suihkua lenkin jälkeen. Taas kerran sama lenkki, mutta eipä ole enää näkynyt sitä likaista pappaa missään. Ei kyllä uskalleta huokaistakkaan, sitten karma iskee kumminkin, ja se pappa löytää missä asutaan, tai jotain :D Taas ruokittiin meidän ystävät, vaikka myrskyä olikin. Urhoolliset eläintenpelastajat! Lenkin jälkeen syötiin, ja korkattiin yhdet oluset, ja katsottiin x-meniä! Felipekin palasi kotiin. Laura mukanaan. Felipe kertoi, miten kylmä kanadassa oli, muttei oikein mitään muuta. He eivät liittyneet seuraamme katsomaan leffaa, vaan aloittivat tekemään ruokaa.  

Kerroimme heille siinä sitten suunnitelmistamme siirtyä tulevana viikonloppuna Barcelonaan kahden opiskelijakaverimme seuraan. Felipe oli hieman järkyttynyt, todennäköisesti siitä, miten uskalsimme lähteä reissaamaan :D Mutta sanoi haluavansa tulla saattamaan meidät bussille, ja hän lupasi auttaa meitä lippujen ostossa. Kuultiin, että Laurakin olisi tulossa Barcelonaan :O Leffan jälkeen unta palloon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti