torstai 26. maaliskuuta 2015

Day Twentyseven 10.3.15

Ah ! Herätys, aurinkoinen päivä, tätä olikin odotettu, aurinkoa ja lämpöä ! Aamupala huiviin ja koulunpenkille koneelle istuskelemaan.. Hetki sitten kerettiinkin istuskella muokaten valokuviamme ja täytellen blogia kun yhtäkkiä joukko nuoria ja yksi opettaja, mukaan lukien meidän ohjaajamme Louis tuli luoksemme. Toinen opettaja puhui melko hyvin englantia ja kysyi olisiko meillä aikaa tulla hetkeksi juttelemaan toiseen huoneeseen oppilaiden kanssa…
Oltiin ihan, että apua mitä nyt ollaan tehty :D Tulimme huoneeseen, jossa oli yksi iso pöytä ja monta tuolia. Meitä pyydettiin istumaan. Oppilaat istuivat meitä vastapäätä ja opettajat seisoivat. Sitten kyseinen englantia puhuva opettaja kertoi, että koululla on projekti oppilaiden kanssa, ja heidät on jaettu pariin eri ryhmään. Tällä ryhmällä opiskelijoita, on tehtävänä markkinointi ja ajattelivat suunnitella paidan, mutta eivät kuulemma tienneet yhtään mitään suunnittelusta.. Siinä me tulisimmekin kuvioihin. Meidän täytyisi suunnitella paita ! Kun rupesimme keskustelemaan erään oppilaan kanssa, minkälaista paitaa he ovat ajatelleet, kuvasi englantia puhuva opettaja kamerallaan koko keskustelun mikä käytiin huoneessa, meitä, oppilaita ja huonetta hän kuvasi. Oppilas yritti kertoa meille mitä he tavallaan haluaisivat paitaan. Kaikki olisi melkein kokonaan meistä kiinni, värit pitäisi olla iloisia ja kirkkaita, ei mielellään mustaa sillä se kuvastaisi koulun iloisuutta ja yhteenkuuluvuutta, he kertoivat myös että oppilaat ja opettajat ovat kuin yhtä perhettä ja ystäviä keskenään tässä koulussa ja sen pitäisi jollain tavalla näkyä siinä, sillä näitä paitoja käyttäisivät kaiken ikäiset, lapsien vanhemmista itse lapsiin. Huhhuh, no joo okei, eikun suunnittelemaan. Pienen aivoriihen jälkeen meitä kiiteltiin kovasti ja englantia puhuva opettaja sanoi että olivat kuulleet meistä niin paljon hyvää ja Louis oli kuulemma sanonut että olisimme maailman parhaita suunnittelijoita  ja sanoi että suomalaiset varmasti voivat tämän homman tehdä :D hah hah. Louis sitten siinä vaivaili itseään ja me kiitimme työstä ja menimme paikallemme sitten suunnittelemaan…

Tauon aikaan oli ilma niin kivan aurinkoinen, että päätimme kerrankin lähteä ulos istumaan. Kävelimme paikkaan minkä Maijaleena oli meille näyttänyt aijemmin ja istuskelimme katsellen oppilaiden jalkapallopeliä siristellen silmiämme auringon takia. Mutta kyllä oli lämmin ! Paistattelimme 20 minuuttia ja kellon soidessa menimme takaisin hommiin.

Koulun jälkeen päätimme pikkaisen laittautua ja lähteä San Sebastianiin syömään shoppailmaan ja oluelle ! Olihan niin mahtava ilmakin. Menimme myös hiukan aikaisemmin pysäkillekkin aurinkoa paistattelemaan.
San Sebastianissa taas kävimme monen monessa kaupassa katselemassa, tuliaisia, mutta sekä myös itsellemme jotain mukavaa ostettavaa.. Kuitenkin nälän iskettyä menimme taas tuttuun Breakfast paikkaan syömään. Täytyy kyllä sanoa, että en ole varmaankaan ikinä syönyt niin outoa ruokayhdistelmää kuin Tomaattisoosissa olevaa spagettia, ranskalaisia, grillattua kanaa ja jonkinlaista kinkkujuttua ? Krista söi myöskin kinkkujutun sisältävän annoksen jossa oli myös kanaa ja ranskalaisia sekä makea kasvislisäke joka sisälti paprikaa ja sipulia. Juomanammehan oli Olut. 
Ruoan syötyämme jatkoimme taas pientä tuliaisen metsästystä hetkisen, ennen kuin lähdimme takaisin Urnietaan…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti