keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Day Twentysix 9.3.15

Paluu Urnietaan :) Aamu meni suht sutjakkaan, herätys, leipää, junalle. Juuso saattoi meidät onneksi asemalle asti, ettei palloiltaisi ihan minne sattuu. Näytettiin ihan pummeilta, kun istuttiin maassa tavaroitten kanssa ihan räjähtäneen näköisenä. Kun vihdoin päästäisiin bussiin, olisi edessä taas ihanat 7 ja puoli tuntia.


Bussiasemalla odoteltiinkin n. tunteroinen istuen kaikkien kamppeitten kanssa kovalla asfaltilla penkkien puutteen vuoksi. Katseltiin mihin bussi tulisi ja mentäisiin sitten siihen. Pientä aamupalaa myös mutustelimme aikamme kuluksi.

Muuten bussimatka alkoi taas valokuvauksen parissa. Barcelonan kaupungin rakennuksista ja patsaista hienoihin maisemiin, mutta molempia meitä väsytti hurjasti, joten matka menikin melkolailla hyvin nukkuessa, vaikkakin bussissa olikin hieman epämukava nukkua.

Bussimatkamme kulki taas ohi kallioiden, metsien ja hienojen maisemien parissa ja ohi Pamploonan, missä näytti olevan 20 astetta lämmintä ! Ah, kyllä toivo nousi sään suhteen, josko Urnietallakin olisi lämmin...
Saavuimme San Sebastianiin ja kyllähän täälläkin vaikutti lämmintä olevan, aurinko paistoi eikä satanut, onneksi. Sitten meillä olisi tehtävänä löytää bussipysäkille, mistä pääsisimme Urnietaan, sillä Felipe ei päässyt meitä hakemaan töidensä vuoksi.

Siitäpä alkoikin melkoinen häsläys. Ei mitään hajua minne suuntaan kuuluisi lähteä, kun unohdettiin kysyä Felipeltä, että mihin tästä sitten kävellään. No arvalla vaan ja johonkin päin oli mentävä, sillä Kristallakin oli tämä yksi hemmetin suuri paperikassi mihin oli kaikki mahdolliset ostokset tungettu.

Joka sitten päätti sanoa itsensä irti ja mennä palasiksi matkallamme... Oli pakko etsiä jokin kauppa mistä saisi muovikasseja..Huomasimme onneksi olevamme oikeassa suunnassa sillä tunnistimme kaukaa patsaan joka on vanhassa kaupungissa mistä osaisimme pysäkille. Joten eteenpäin vaan ja kauppoja kiertelemään, nyt vaan ei shoppausmielessä.

Menimme ensimmäiseen kauppaan minkä huomasimme ja se sattui olemaan jokin vauvakauppa täynnä rattaita ja vauvahärpäkkeitä. Krista kysyi naiselta onko heillä muovikasseja, vastaukseksi saatiin että, ei vain paperikasseja, no voi p*rse, eikun jatkamaan, todella painavaksi alkoi tämä reissu käydä ja olisi pakko saada jostain äkkiä muovikasseja, seuraavasta kaupastakin saimme vastauksen ei ole, mitä ihmettä nyt tehdään ?

Sitten Krista muistikin, että hetkinen, ja rupesi kaivamaan kassia auki, ihmiset katselivat ohi mennessää ja me hääräsimme vaatteiden ympärillä. Onnekseen Krista oli säästänyt parit muovipussit ja kassit ja rupesimme tunkemaan vaatteita ja muita juttuja niihin, MATKA PELASTETTU. Pystyimme jatkamaan matkaamme vihdoin kohti pysäkkejä, sillä hirveä nälkäkin olisi jo.

Takaisin vihdoin Kämpille päästyämme purimme laukkumme ja katselimme ostokset läpi, sen jälkeen kauppaan, sieltä pait oluet matkasta selviytymisen kunniaksi ja ruoan tekoon ! Ruoan kanssa, kuten aina, katsoimme elokuvan ja otimme rennosti loppupäivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti