maanantai 16. maaliskuuta 2015

Day Twentythree 6.3.15

Koululla pelkkaa blogia ja muutaman esitteen muokkausta, valokuva nettisivuille ja maijaleenan ääkkösten opettelua, suklaaostoksille ja nokka kohti Barcelonaa! 7h bussissa hölliiiiii

PERJANTAIIIII!!!! Tänään on se onnen päivä, kun myö mennään Barcelonaan moikkaamaan kahta muuta painoviestinnän pallopäätä! Ihan mahtavaa! Törkeä jännitys!

Koulupäivä meni muutaman esitteen parissa, joihin oltiin jo pohjat luotu, eli ns muokkailua ja hiomista tiedossa...Minä taas puolestani yritin saada blogia etenemään, ja etsin kuvia valmiiksi eri päiville ja muokkailin niitä. Meistä otettiin myös tänään kuva koulun nettisivuille, ja en ole varma, mutta meistä taidettiin kirjoittaakkin jotain... :D Kuvaan meidän kahden apinan lisäksi tuli Maijaleena tietenkin. Ollaan kaikki lähestulkoon yhtä lyhyitäkin! Maijaleena kysyi myös yhteen väliin, kuinka sukunimeni (Jäntti) oikein sanotaan, kun ääkköset on aivan uutta. Koulupäivä tuntui tuskaisen pitkälle, kun oli niin kiire sinne barcelonaan!

Koulusta pois päästyämme juoksimme suoraan kauppaan ostamaan suklaata bussimatkalle! Kun pääsimme kämpille, pakkasimme viimeiset tavarat ja syötiin nopeasti. Felipe saapui kotiin kun olimme jo saaneet suurinpiirtein syötyä. Hän alkoi hössöttää ihan ylenpaattisesti siitä, miten me selviäisimme koko bussimatkan. Hän purki äidillistä stressiään siihen, että pakkasi meille viikon edestä ruokaa kolmeen kassiin..

Ajoimme bussiaseman viereen taas laittomasti (vaihteeksi), jossa Felipe toivotteli hyvää matkaa ja pakeni autolla jonnekkin. Odotimme bussia lähestulkoon tunnin siellä pysäkillä ja vihdoin, kun löysimme meidän bussin sieltä kolmensadantuhannenmiljoonan muun seasta, etsimme paikkamme sisältä... KYLLÄ, paikat, bussissa... Meidän lipuissa luki paikat, joita piti noudattaa, jos menit väärälle, sinut voidaan häätää sieltä pois. 7 tunnin bussimatka yhdellä tauolla, joka sekin sitten kesti hikiset kymmenen minuuttia. Pylly hiessä istuttiin sitten paikallaan ja kun pääsisi perille, ei varmaan käveltäisi ollenkaan! Matkalla suklaasta ja candy crush sagasta tuli ehdottomasti parhaat kaverit. Meillä oli kunnon discobussi armottomilla valoilla ja pskalla musiikilla.


Näkymät matkanvarrella olivat sanoinkuvailemattoman kauniit...

Maasto oli laaksoista, ellen sanoisi. Mentiin kokoajan hurjan korkealla bussilla, molemmat oltiin kuuroja puolet matkasta yhteensä, kun painetta kertyy korviin korkealle mennessä. Nähtiin paljon iiiiisoja lintuja! Ja tuulimyllyjä! JA AURINKOPANEEEEEELEJA!!!!Perille (vihdoin) päästyämme palloilimme Santsin isolla asemalla, ja hekten päästä löysimme onneksi päärakennuksen, johon kipitimme odottelemaan Juusoa, joka lupautui hakemaan meidät sieltä. Ihan törkeä kannabiksen haju kaikkialla. Jopa rakennuksen sisällä. Se kantautui muista ihmisistä, ketkä valuivat ulko-ovelta sisälle. Pidätin hengitystäni melkein koko ajan. Inhottavaa...Rakennuksessa oli myös kauppa, minne himosin: Kun Juuso löysi meidät rakennuksesta, menimme porukalla metroon, tämä olisi minun ensimmäinen kertani metrossa :3 Molemmat oltiin hirveän väsyneitä matkustajia, eikä jaksettaisi mitään temppuiluja enää tälle illalle. Oli kello kumminkin jo yksitoista. Ostettiin metroliput, ja mentiin porteille, minä ja Juuso päästiin sisälle, Linnea ei. Hirveä kiroaminen käynnissä, MENETETTIIN JUST KAKS JA PUOL EUROO! Kerättiin kolehtia kaverille, että pääsee metroon mukaan :D Seinillä oli jättijulisteita pienestä lapsesta...joka vaan tuijottaa.... Juuso kertoi kammoavansa sitä. 
 Kun päästiin kämpille huomattiin, että aika ahdasta tulee! Nukuttiin kahdestaan kerrossängyssä ja Juuso nukkui viereisessä sängyssä. Huoneessa ei ollut yhtään ylimääräistä tilaa. Vessanpönttö oli irti, ja ovi oli jumittunut. Kaisu ja hänen vieraileva kaverinsa nukkuivat olohuoneessa olevassa sängyssä. Keittiö oli pieni komero ja rappukäytävässä sai ahtaanpaikan kammon.

 Ei keretty kämpillä olla paljoa ollenkaan, kun kaikki halusi baareihin kiertelemään. Käytiin sitten kiertelemässä, ja neljältä aamulla mäkkärin kautta takaisin.
 Huomiselle luvassa shoppailua! Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti