torstai 28. tammikuuta 2016

Day Fortyfour 27.3.15

TÄNÄÄN SE PÄIVÄ ON, KOTIIN, SUOMEEN, TÄÄLTÄ TULLAAN ! Aikainen herätys ja heti san sebastianiin ostamaan bussiliput ja bussia odottamaan. Kun bussi viimein tuli, olimme tietenkin jännän äärellä ja mietimme pärjäämmekö ja löydämmekö lentokoneeseen.Lentokentälle vihdoin päästyämme katselimme ympärillemme ja menimme ihmisten perässä jonoon yhtään miettimättä mikä jono se oli. Jonottelimme siinä sitten varmaan 20minuttiia kun pääsimme vihdoin tiskille, joka sitten katsoi lippujamme ja sanoi että olemme väärässä jonossa ja että tämä vie Las Palmasiin ! Hah kiitimme tätiä joka näytti missä meidän paikkamme oli ja vitsailimme että olisihan se La Palmaskin kelvannut. Loppujen lopulta pääsimme kuitenkin oikeaan paikkaan.
Kun oli aika vaihraa konetta Saksassa, etsimme nopeasti laiturimme ja kun olimme sen löytäneet päätimme että aikaa oli vielä niin runsaasti että kerkeisimme käymään vaikka yhdellä oluella.
Siinä sitten kun tilasimme, kaksi pienen kokoista tyttöä, olutta, katselivat kaksi mies työntekijää meitä hassusti ja kysyivät olimmeko tosissamme ja naureskelivat. Tottakai olimme tosissamme ! Olisi varmaan pitänyt sanoa että olemme suomesta, ehkä he olisivat sitten ymmärtäneet :D Saimme kuitenkin mitä halusimme ja menimme pöytään nauttimaan.Siinä nauttiessamme huomasimme kuinka muutkin ihmiset katselivat meitä vähän hassusti, onko se nyt niin ihmeellistä nähdä nainen juomassa tuopillista olutta saksassa? Eikai nyt sentään. Kuitenkin aikaa kului ja huomasimme että porttimme oli jo auennut ! Vähän kiire siinä meinasi tulla ja loput oluetkin piti sitten vetää huiviin nopeasti, siitä johtuikin sitten pieni naurukohtaus, muttei siitä sen enempää. Menimme alas portista ja ihmettelimme minne pitää mennä kun huomasimme että ihmiset menivät bussiin. Hyppäsimme sitten mekin siihen vaikka emme olleet varma mihin se menee. Onneksi se vei oikealle lentokoneelle. Siitä alkoikin sitten viimeinen lento Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti