torstai 28. tammikuuta 2016

Day Fortythree 26.3.15

Huomenta ja kouluun, viimeinen päivä ! Kovin hiljaiselta siellä vaikuttikin, emme oikein tienneet missä kaikki olivat, ei näkynyt opettajia eikä oppilaita ? Eipä meillä ollut mitään virallista tekemistäkään joten istuskelimme ja muokkailimme kuvia, kunnes Maijaleena ilmestyi ja kertoi että suurin osa koulusta oli mennyt jonnekkin messuille. Kerroimme että tämähän oli meidän viimeinen päivämme koko koulussa ja että lähtisimme huomenna takaisin suomeen. Maijaleena oli hieman ihmeissään ja kysyi sitten onko meillä mitään hommia, kello taisi olla noin 12 päivällä. Kerroimme ettei meillä ole ollut paljon mitään hommaa kokoaikana ja hän vain katseli suu ammollaan että ei oo todellista. Lopulta Maijaleena sanoi että lähtekää vaan kotiin, täällä ei ole ketään eikä ole mitään työtäkään. Päätimmekin sitten sanoa heipat Maijaleenalle ja lähdimme kämpille.

Kämpillä sitten odottelimme koska lähtisimme syömään. Kuulemma illasta oli Felipe eilen maininnut. Joten meillä oli siis paljon aikaa pakata. Jo innoissamme kotiin lähdöstä pakkasimme kamppeemme ja valmistauduimme lähtemään illalliselle Felipen, Lauran ja Felipen kaverin kanssa.

Kun he lopulta tulivat, lähdimme autolla ajamaan, me kaksi jouduttiin pakun "konttiin" ja naureskelimme siellä pimeässä itseksemme ja kuuntelimme kolmikon puheita. Kun lopulta saavuimme näytti paikka juuri sellaiselta kuin muutkin talot mitä olimme nähneet. Muita ei näkynyt paikalla, Felipe oli varannut sen pelkästään meille viidelle.Kun pääsimme pöytään, saimme kokilta avaimen siideritynnyreihin, saisimme hakea milloin vain lisää juomista ja maistella eri tynnyreistä. Oho.Juomisten jälkeen saimme alkupalaksi munakkaan joka olikin todella hyvää, sekä patonkia !Munakkaan jälkeen pöytään saapui kalaa, ja kuulemma taisi olla lipeäkalaa joka tuotiin Suomesta ! Naureskelimmekin että hyvää ruokahalua vain meiltäkin suomesta, heh. Sekin oli hyvää !


Kalan jälkeen saisimmekin kunnon herkkua, nimittäin lihaa ! Saimme käydä keittiössä katsomassa kuinka se tehtäisiin ja otimme myös kokin kanssa yhteiskuvan ! Liha oli todella hyvää, mutta näytti aluksi todella rajulta ja karulta veren takia, huh !

Jälkiruoaksi saimme patonkia, juustoa, eräänlaista marmeladia, sekä taikinatikkuja ja olettaa saattaa että nekin olivat hyviä !  Tämän kaiken syönnin ja jutustelun jälkeen odotimme lähtöä kun Felipe ja ystävänsä puhuivat kokin kanssa, ja siinä kestikin jokinen tovi.. :D Olivat luultavasti hyviäkin tuttuja. Kun viimein pääsimme lähtemään ja takaisin kämpille, joimme yhdessä teetä ja keskustelimme kaikki keskenämme. Näytimme myös heille powerpoint esityksemme jonka teimme koulussa suomesta. Tämä olisi viimeinen päivä ennen kuin lähdemme kotimatkalle. Kello alkoikin olla jo paljon ja menimme nukkumaan odottaen huomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti