torstai 28. tammikuuta 2016

Day Fortytwo 25.3.15

TÄNÄÄN minä tätä kirjoitan, ja olenkin kokopäivän kirjoittanut ja VIHDOIN oi VIHDOIN on blogi kiritty aivan tähän päivään saakka. Vihdoin muistan kaiken mitä olen nyt tehnyt, tosin, joudun jatkamaan tätä silti huomenna koska en ole vielä kerennyt elää toista puolta tästä päivästä. Krista on vieressäni kärsinyt kylmyydestä ja minä hänen vieressään päänsärystä, tuo koulun kellokin on aivan hirveä varmaan kuulo heikentynyt puolella tällä reissulla.

Koulussa tänään siis, tulimme ja näimme ja olimme. Tarjosimme Salmiakki pastilleja Maijaleenalle joka tarjoaa niitä eteenpäin oppilaille. Yksi oppilas? Vaiko kenties opettaja, emme ole ihan varmoja, maistoi ja hän tykkäsi siitä ! Pastillit olivat edellinen oppilas joskus Felipelle tuonut eikä hän ollut edes avannut sitä muovista..Joten otimme ne mukaamme, ja koska salmiakkihan ei vanhene...Pakkauksessa oli kuitenkin 2014 vuodelle päivämäärä mennyt umpeen, hups, no hyvää se on silti eikä ne siihen kuole :) Minäkin söisin.

Nyt kello onkin puoli yksi ja tässä vain odotellaan sitten että päästään kämpille, kaupassa pitäisi käydä, ostetaan jauhelihaa, riisiä ja paprikoita. Ruokalistalla siis täytettyjä paprikoita, loistavaa. Ja varmaankin joku elokuva.

Tässä teille kuva tunkkimuk palelevasta kristasta jonka tunti taakseppäin otin:


Koulusta päästyämme päätimmekin käydä suoraan kaupassa, koska oli hirveä nälkä. Kämpille takaisin päästyämme teimme ruokaa ja mietimme mitä elokuvaa katsoisimme. Minä ajattelin käydä hieman jo pakkailuja ja tuliaisa läpi. Lähtisimmehän pian takaisin kotiin. Pari suklaalevyä oli tullut ostettua tällä reissulla...Kun olimme syöneet ajattelimme että käymme moikkaamassa kahta kissa kaveriamme samulia ja anttia, ja kun olimme kaupasta ostaneet niille taas herkkuja ja no vähän itsellemmekin, olisi kiva vähän aikaa istua ulkona ja nauttia pienestä auringon paisteesta.


Herkut syötyämme menimme takaisin sisälle ja päätimme alkaa katsomaan elokuvaa.


Myöhemmin illalla Felipe ilmestyi kämpille ja kertoi että veisi meidät huomenna syömään siideritalolle ja yksi hänen kaverinsa tulisi myös tänään yöksi joka liittyisi seuraamme. Ihmettelimme kukahan tämä kaveri sitten oli. Felipen tyttöystävä Laura tulisi myös tietenkin mukaamme syömään. Felipe sitten ilmoittikin että lähtisi hakemaan ystäväänsä lentokentältä. Kun he tulivat takaisin, esitteli Felipen ystävä itsensä (nimeähän en muista..) mutta oli kuulemma tullut tänne hakemaan autoaan, oli myös muistaakseni entinen rallikuski tämä henkilö. Hetken siinä keskustelimme ja kun tuli myöhä menimmekin nukkumaan odottaen huomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti