tiistai 26. tammikuuta 2016

Day Thirtyeight 21.3.15

Lauantai, ei mitään ihmeellistä, aika alkaa käydä vähän pitkäksi tässä neljän päivän viikonlopulla.  Huono keli, sentään sai nukkua taas pitkään. Felipe taas jossakin huitelemassa. Nyt pitäisi vain kuluttaa aikaa. Löhötään siis sohvalla pelaten bubble witch saagoja ja solitaireja kera simpsonien. Ehkä vähän suupalasta. Tylsyydessä alkaakin jo miettimään millon voisi alkaa syödä.. Noh ruokakin tehtiin ja syötiin ja löhöttiin vielä vähän lisää..

Jossain vaiheessa Felipe ilmestyi takaisin kämpille ja kysyi olisiko meillä kiinnostusta lähteä katsomaan kuulemma maailman vanhimpia säilyneitä löydettyjä ihmisluita Euroopan argeologisimmassa paikassa Felipen isän ja äidin kanssa. Felipeä itseä ei niinkään kiinnostanut lähteä ja ajatteli että ei meitäkään ehkä kiinnostaisi, mutta no miksipäs ei, siistiä luita ! Lähdettäisiin kuulemma todella aikaisin aamulla ja siellä menisi luultavasti kokopäivä. Kävisimme myös Burgosin kaupungissa katsomassa suurta ja hienoa katedraalia ja ihmisevoluution museota.

Siinä pienen infokeskustelun ja sun muun sähläyksen jälkeen Felipe ilmoitti taas että hänen täytyy lähteä ja että nähdään myöhemmin, selvähän se.Illasta Felipe tuli takaisin ja me katsoimme elokuvan, jota ei nyt voi muistaa mikä sekin nyt sitten oli taas…

Sitten vain nukkumaan ja valmistautumaan aikaiseen 7.00 herätykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti