tiistai 26. tammikuuta 2016

Day Thirtyfive 18.3.15

Pilvistä ja hiukan viileää, heräsimme ja söimme aamupalamme ja katselimme parvekkeelta ulos haikaillen.


Koulussa krista oli jo pari päivää kysellyt opettajilta josko pääsisi soittamaan pianoa koulussa, muokkailimme kuvia ja jatkoimme blogia rauhassa kunnes Louis tuli sanomaan että tänään Krista pääsisi vihdoin soittamaan, noniiin. Sitten mentiin.Louis tuli avaamaan meille lukossa olevan oven ja näytti missä voisi soittaa ja jätti meidät sitten huoneeseen keskenämme. Minä kävinkin makailemaan pöydän päälle ja kuuntelemaan kun Krista soitti. Huone näytti jokseenkin joltain kokous tai juhlahuoneelta ehkäpä?

Päivän päätteeksi olimme taas wifikirkon kannalla ja kapusimme sinne taas tutkimaan internetin ihmeellistä maailmaa. Krista yritti ladata muumeja ja minä toista levyä puhelimeen, että voisi muutakin kuunnella kuin samaa levyä aina uudestaan ja uudestaan. Siellä meillä menikin tovi jos toinen kun huomasimme kuinka hemmetin hidas netti olikin…2 tuntia istuimme ja näytimme todella aktiivisilta nuorilta… Jossain vaiheessa krista rupesi leikkimään hiuksillaan, siitä melkein tuli jotain :D
Kävelimme vihdoin hirveän odotuksen jälkeen kauppaan ja sieltä tekemään kämpille ruokaa ja katsomaan elokuvaaaa !


Elokuva jälkeen menin pällistelemään keittiön parvekkeelta pihalle, huomasin kissan, eri kissan kun yleensä, se oli tummanruskea ja kuiskin sille, sitten kristakin tuli parvekkeelle ja yritimme saada kyseistä kissaa luoksemme, mutta turhaan, se ei joko kuullut tai sitä ei vain kiinnostanut ja katselimme vain kun se meni menojaan ja hyppäsi hirveän ninjahypyn toiselle puolelle aitaa.

Siinä samassa iltamassa päätimme, että kun oli jokseenkin lämmin, voisimme uskaltaa ensimmäistä kertaa käydä paikallisessa kaljalla ja avata terassikausi ! Sopivasti keskiviikkona aka pikkulauantaina :) Päädyimme paikalliseen Eguriin ja sain vihdoin käyttää ainutta lausetta minkä kunnolla espanjaksi osaan, siis Uno Cerveza Por Favor ! Mutta tilasinkin kyllä kaksi, Kristalle sekä minulle. Kylläpäs tuli ylpeä olo :D Jotain saanut puhuttua jopa.

Menimme ulos ja istuskelimme terassilla höpötellen.Lopulta lähdimmekin olusiemme jälkeen takaisin ja vain istuskelimme ja räpläsimme puhelimia. Minä sitten tylsyydessäni menin katsomaan Felipen elokuvakokoelmaa ja naureskelin väsymyksessäni itsekseni eräälle elokuvalle ja päädyin ottamaan siitä myös kuvan…

Tähän kuvaan ja tunnelmaan, öitä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti